İzmit Belediyesinden kısa kısa

İzmit Belediyesinden kısa kısa -Kadın Çalışmaları Komisyonu ilk toplantısını yaptı


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesi tarafından kurulan Kadın Çalışmaları Komisyonu, ilk toplantısını yaptı.
     Belsa Plazada gerçekleştirilen toplantıda konuşan İzmit Belediyesinde görevli sosyal hizmet uzmanı Sinem Gülenç, eşlerinden şiddet gördükleri gerekçesiyle müracaat eden 40 kişiyi koruma altına aldıklarını belirterek, bunlardan 4ünün de eşinden şiddet gören erkekler olduğunu, 2013 yılı çalışma takvimlerinde toplumsal duyarlılığın attırılması ve toplumda şiddetin önlenmesi çalışmalarına yoğunluk verileceğini kaydetti.
     Toplantıda, 2012 yılı faaliyetlerinin değerlendirmesi ve 2013 yılında yapılması planlanan çalışmalar konusunda fikir alış verişinde bulunuldu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında işbirliği halinde çalışılması konusunda fikir birliğine varıldı.
    
     -Yenimahalle Emekli Evinde toplu doğum günü partisi-
    
     İzmit Belediyesi tarafından açılan Yenimahalle Emekli Evinde ocak ayında doğan üyeler için toplu doğum günü partisi düzenlendi.
     Doğum günü partisine katılan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, burada yaptığı konuşmada, bu tür etkinlikler sayesinde emeklilerin bir araya geldiğini ve dostlukların pekiştirildiğini söyledi.
     Emekliler ise emekli evleri sayesinde dostlarıyla bir araya gelip, sohbet etme imkanı bulduklarını anlatarak, İzmitte yaşayan emekliler olarak güzel bir mekana sahip oldukları için kendilerini çok şanslı hissettiklerini ifade etti.
    
     -Doğandan mahalle ziyareti-
    
     İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Yenidoğan Mahallesindeki Köprübaşı Camisinde kıldığı yatsı namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi.
     Doğan, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların huzurlu bir ortamda yaşamlarını devam ettirebilmeleri için üzerlerine düşen her sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, Yenidoğan Mahallesinin İzmitin en önemli mahallelerinden birisi olarak güzellikleri hak ettiğini vurguladı.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber İzmit Belediyesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER