İzmit Belediyesinden kısa kısa

İzmit Belediyesinden kısa kısa -Doğandan Türk Pirelli İlköğretim Okuluna ziyaret


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Türk Pirelli İlköğretim Okulunu ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Doğan, imkanlar doğrultusunda eğitime gereken desteği verdiklerini belirterek, geleceğin yetişkinleri olacak öğrencilerin en iyi şekilde ve ortamda eğitim görmeleri için destek olduklarını söyledi.
     Türk Pirelli İlköğretim Okulunun eğitim yaşamında çok farklı bir yeri olduğuna dikkati çeken Doğan, Buraya her geldiğimde o yıllar aklıma gelir. Herkes ilk okulunu ve ilk öğretmenlerini hiç unutmaz. Bende burayı burada bizlere eğitim veren değerli öğretmenlerimi hiç unutmadım dedi.
     Doğan, öğrencilerle sohbet ederek, çeşitli hediyeler verdi.
    
     -Belediyeden hurda araç sahiplerine uyarı-
    
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, sahiplerine ulaşılamayan yol kenarları ve boş alanlardaki hurda araçların belediye ekipleri tarafından toplanacağı bildirildi.
     Açıklamada, hurda araçların görsel kirlilik yanında insan sağlığını da tehdit ettiğine dikkat çekilerek, araçların içinde yaşayan böcek, fare gibi canlıların çoğalarak çevre ve insan sağlığına zarar verdikleri anlatıldı.
     Araç sahiplerinin araçlarını kendi imkanlarıyla kaldırmadıkları takdirde belediye tarafından çekileceği vurgulanan açıklamada, Buna rağmen hurda araçlarını mahalle aralarında bırakmakta ısrarcı olanlar hakkında yasal işlem yapıp, 182 lira para cezası kesilmektedir denildi.
     Açıklamada, yapılan çalışmalar kapsamında 3 yıl içinde 200 adet hurda aracın toplandığı bildirildi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediyesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER