İZSANDER mezunlarına Örnek mezun belgesi veriyor

İZSANDER mezunlarına Örnek mezun belgesi veriyor


KOCAELİ (A.A) - İzmit Sanat Okulu Mezunları Derneği (İZSANDER), İzmit Endüstri Meslek ve Teknik Lisesinden mezun olup, iş, sanat ve sosyal hayatta başarılı olan eski öğrencilerine örnek mezun belgesi veriyor.
     İZSANDER Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atay, yaptığı yazılı açıklamada, İzmit Endüstri Meslek ve Teknik Lisesinden mezun olan başarılı kişilerin, öğrencilere örnek olduğunu belirterek, dernek olarak iş, sanat ve sosyal hayatta başarılı olan eski öğrencilerine örnek mezun belgesi verdiklerini kaydetti.
     Meslek liselerinin Türkiyenin vazgeçilmez ve en önemli eğitim kurumlarından biri olduğunu ifade eden Atay, meslek liselerinden mezun olan kişilerin, kendilerini her zaman gururlandırdığını belirtti.
     Atay, dernek olarak yapılan bu çalışma ile başarılı ve örnek çalışmalar yapan eski mezunları sahiplenip, onlarla ortak çalışmalar yapacaklarını belirterek, İzmit Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi mezunu Saygı Özkana örnek mezun belgesi verdi.
     Özkanın sanat okulu mezunlarını başarıyla temsil ettiğini dile getiren Atay, Okulumuzun elektrik bölümünden mezun olup, daha sonra Gazi üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesini bitiren, İzmit Endüstri Meslek ve Teknik Lisesinde öğretmenlik ve müdür yardımcılığı da yapan Saygı Özkana bu belgeyi vermekten büyük mutluluk duyuyoruzdedi.
    
     Muhabir: İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İZSANDER mezunlarına Örnek mezun belgesi veriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER