Kablo hırsızı bahçedeki domatesi de yedi

Kablo hırsızı bahçedeki domatesi de yedi -Konyada girdikleri iş yerinden elektrik kablolarını çalan hırsızlardan birinin, bahçedeki domatesleri de yemesi güvenlik kamerasına yansıdı


KONYA (A.A) - Konyada girdikleri iş yerindeki elektrik kablolarını çalan hırsızlardan biri, bahçedeki domatesleri de yedi. Hırsızlık anı ve sonrasında yaşananlar 3 ayrı güvenlik kamerasıyla görüntülendi.
     Merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde Özdemir Zontura ait elektrik malzemeleri satışı yapılan iş yerine hırsızlar girdi.
     Çevredeki bir esnafın fark etmesi üzerine kaçmaya başlayan hırsızlar, kendilerini takip eden esnafın aracına da zarar verdi.
     Kurduğu alarm sisteminin devreye girmesiyle telefonuna uyarı gelince olaydan haberdar olan iş yeri sahibi Zontur ve polis ekiplerinin incelemelerinde, hırsızların 2 bin lira değerinde kablo ile bilgisayarı çaldığı belirlendi.
     İş yerindeki 3 ayrı güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, 4 kişi oldukları belirlenen hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
     Aynı iş yerinde daha önce de 2 kez hırsızlık olayı yaşandığı, mart ayındaki olay sonrası güvenlik kamerası ve alarm sistemi kurulduğu öğrenildi.
    
     -Görüntü kaydını da çalmak istiyor-
    
     Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde ilk olarak yüzü kapalı bir kişi görülüyor. Elindeki sopayla kameralardan birinin yönünü değiştiren hırsız, dışarıdaki diğer kamerayı da kırıyor.
     Kepenk kilidini ve kapı camını kırdıktan sonra içeriye giren yüzleri kapalı iki hırsızdan biri, içerideki kamerayı fark edince kayıt yaptığını düşündükleri bilgisayar kasasını çalıyor. Diğer hırsız ise elektrik kablolarını hızla, dışarıda bekleyen at arabasına yüklüyor.
     Hırsızlardan biri içeriye girerken kırdığı ancak kayıt yapmayı sürdüren kamerayı tamamen devreden çıkarmak için geldiğinde, iş yerinin önündeki bahçede bulunan domatesleri yiyor.
    
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık / Murat Aslan
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Kablo hırsızı bahçedeki domatesi de yedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER