Uçurumda mahsur kalan keçileri köylüler kurtardı

Uçurumda mahsur kalan keçileri köylüler kurtardı -Denizlinin Babadağ ilçesine bağlı Demirli köyünde uçurumda 5 gün boyunca mahsur kalan keçiler, köylülerin çabasıyla kurtarıldı


DENİZLİ (A.A) - Denizlinin Babadağ ilçesine bağlı Demirli köyünde 5 gün boyunca uçurumda mahsur kalan keçiler, köylüler tarafından kurtarıldı.
     Demirli köyünde, Hüseyin Çakırın 5 gün önce Acılık mevkisine otlatmak için götürdüğü keçilerinden 10u, 200 metre yüksekliğindeki kayalık alandan uçuruma yuvarlandı.
     Keçilerin sahibi Hüseyin Çakırın yardım istediği köylülerle birlikte keçilerini kurtarma girişimi, 5. gün sonunda sonuç verdi. Uçuruma yuvarlanan keçilerden 9u, mahsur kaldıkları yerden çıkartıldı.
     Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zeminin kaygan olmasının kendilerini zorladığını belirterek, Keçiler 5 gün boyunca aç susuz kaldı. Köydeki arkadaşlarla toplanıp kurtardık. Bir tanesi kaldı, onu da kurtarmak için mücadele ediyoruz dedi.
     Keçileri kurtarmak için uçuruma inen Osman Kaba ise İplerle ve ağaç dallarıyla yaptığımız çalışmalarımız sonuç verdi. El birliği yapmasaydık, bu keçileri kurtaramazdık dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Uçurumda mahsur kalan keçileri köylüler kurtardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER