Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması

Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması -Polis memuru Nadir Özgen, Söke ilçesine bağlı Bağarası beldesinde alkışlarla karşılandı -Nadir Özgen: Özgürlüğün kıymetini öğrendim. Çok önemli, güzel bir şey, çok mutluyum


AYDIN (A.A) - Vanın Çatak ilçesinde terör örgütünce 1,5 yıl önce kaçırılan ve dün heyete teslim edilen polis memuru Nadir Özgen, Sökenin Bağarası beldesindeki evinde, ailesi, yakınları ve vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.
     Diyarbakırdan uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanına gelen Nadir Özgen, burada kendisini karşılayan Aydın Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım ile Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer ile Sökenin Bağarası beldesine ulaştı.
     Özgenin içinde bulunduğu aracın evinin bulunduğu sokağa geldiğini fark eden ailesi, yakınları ve komşuları onu alkışlarla karşıladı.
     Araçtan inen Özgene sarılan annesi Müşerref Özgen, Yavrum, canım ciğerim, kokusu güzel çocuğum diyerek hasret giderdi.
     Duygularının sorulması üzerine Nadir Özgen, ailesine kavuştuğundan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Yaklaşık 19 ay uzak kaldım. Bu sürede dünyayı ve insanları daha iyi öğrenme fırsatım oldu. Özgürlüğün kıymetini öğrendim. Çok önemli güzel bir şey, çok mutluyum diye konuştu.
     Baba Hidayet Özgen ise Dünyaya yeniden gelmiş gibi olduk, çok mutluyuz dedi.
     Özgen, daha sonra evinde ailesiyle hasret giderdi.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci / Muzaffer Yavaşoğlu / Serdar Yılmaz / Şafak Yel
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER