Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ihaleyi bekliyor -İl Sağlık Müdürü Bilgin: -"Hastane, ihalenin sonuçlanmasının ardından 900 gün içinde tamamlanacak"


ANTALYA (A.A) - İl Sağlık Müdürü Dr. Adem Bilgin, 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin, ihalenin sonuçlanmasının ardından 900 gün içinde tamamlanacağını bildirdi.
     İl Sağlık Müdürü Dr. Adem Bilgin, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine ek bina olarak yapılacak 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin, 120 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edileceğini kaydetti.
     Yıkılan eski devlet hastanesinin yerine yapılacak ve yedi bloktan oluşacak hastanenin, 14 klinik ve 102 poliklinik odasında hizmet vereceğini belirten Bilgin, hastanede yetişkin, çocuk ve yenidoğan yoğun bakım üniteleri bulunacağını ifade etti. Bilgin, hastanede, içinde tuvalet ve banyonun da bulunduğu bir ve iki kişilik toplam 173 odada hizmet verileceğini vurguladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     "300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin ihalesine fiyat teklifi vermeye yeterli görülen istekliler, idarece belirlenen tarihte, fiyat tekliflerini içeren başvuru zarflarını İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edecekler. Böylece ihale işlemi sona ermiş olacak. Hastane, ihalenin sonuçlanmasının ardından 900 gün içinde tamamlanacak."
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER