Kadın polislerden, kadına şiddetin önlenmesi paneli

Kadın polislerden, kadına şiddetin önlenmesi paneli


KOCAELİ (A.A) - Kadına şiddetin önlenmesine yönelik panel düzenlemeye hazırlanan Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, konu ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak için AK Parti Kartepe Kadın Kollarını ziyaret etti.
     AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada, Kartepe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin, 7 Mart Perşembe günü saat 13.00te Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenleyecekleri program öncesi, AK Parti Kartepe Kadın Kolları başkanı Sevim Balaban ve yöneticileri ile bir araya gelerek, fikir alış verişinde bulundukları bildirildi.
     Kartepe ilçe emniyet müdürlüğünde görevli Başkomiser Gülay Bektaş, Polis Memuru Seda Gül proje ile ilgili bilgi verdi. Kadına şiddet konusun da Kartepe de ciddi sıkıntıların olduğunu söyleyen ekipler, pek çok kadın kocasından şiddet gördüğü halde, polise gitmeye korktuğunu belirtti.
     AK Parti Kartepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, kadına yönelik uygulanan şiddetinin son zamanlarda çok üzücü boyutlara geldiğini söyleyerek, bu konunun toplumsal bir sorun olduğunu dile getirdi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kadın polislerden, kadına şiddetin önlenmesi paneli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER