Kadınlar 8 Mart için bir araya

Kadınlar 8 Mart için bir araya geldi -CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen: -8 Martta Antalyadaki tüm kadınlarımızla birlikte tek yürek olup yürüyüş yapmak istiyoruz


ANTALYA (A.A) - CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, 8 Martta Antalyadaki tüm kadınlarla birlikte yürüyüş yapmak istediklerini söyledi.
     CHP İl Kadın Kolları, Konyaaltı Atatürk Parkında bir restoranda sendika ve sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.
     CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, burada yaptığı konuşmada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Antalyadaki kadın temsilciler ile bir araya geldiklerini, 8 Martta yapılacak etkinlikler için herkesin fikrini almak istediklerini söyledi.
     Kadınların tek güç, tek yürek olduğunda üstesinden gelemeyeceği hiçbir şeyin olmadığını vurgulayan Yeğen, buna yürekten inandıklarını, parti içinde kadın kolları olarak etkin çalışmalar yürüttüklerini belirtti.
     Yeğen, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde yürüyüş yapmak istediklerini belirterek, 8 Martta Antalyadaki tüm kadınlarımızla birlikte tek yürek olup yürüyüş yapmak istiyoruz. Bu yürüyüş ile sesimizi tüm dünyaya duyurmalıyız. Bu anlamda bu yürüyüşü tüm Antalya geneline yaymaya çalışıyoruz dedi.
     Katılımcılara teşekkür eden Yeğen, kadınlar olarak çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kadınlar 8 Mart için bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER