Kadir Gecesinde 200 aileye sıcak yemek

Kadir Gecesinde 200 aileye sıcak yemek yardımı


ÇORUM (A.A) - Çorumda faaliyet gösteren Hacı Galip Hasan Kuşçuoğlu Eğitim, Bilim ve Kültür Vakfı, ihtiyaç sahibi 200 aileye sıcak yemek dağıttı.
     Hayırseverlerin yardımlarıyla yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine ekmek dağıtan vakıf, Kadir Gecesinde de aileleri sevindirdi.
     Vakfa bağlı aşevinden sıcak yemek almak için sıraya giren aileler, uzun kuyruklar oluşturdu.
     Vakfın Fahri Başkanı Celal Keskin yemek dağıtımı sırasında yaptığı konuşmada, hayırseverlerin yardımlarını yoksul ailelere ulaştırdıklarını, vakıf bünyesinde çalışanların gönüllü olarak hizmet ettiğini söyledi.
     Yıl boyunca ekmek yardımında bulunduklarını anlatan Keskin, Ramazanda da yardımlara devam ediyoruz. bugün sıcak yemek dağıtıyoruz. Yaklaşık 200 ailenin yani 800 kişinin sofrasında sıcak yemek olacak. Karşılayabileceğimizden daha çok talep var dedi.
     Ramazan ayında insanların hayır yapmak için birbirleriyle yarıştığına dikkati çeken Keskin, Sadece ramazanda değil geriye kalan 11 ayda da insanlarımızdan yardım bekliyoruz. Maalesef diğer aylarda yardım konusunda bir zafiyet var. Biz vakıf olarak sadece ramazanda değil on iki ay boyunca yardımları ulaştırmaya devam ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Kadir Gecesinde 200 aileye sıcak yemek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER