Kadirlide Polis Amcamdan Mektup Var projesi

Kadirlide Polis Amcamdan Mektup Var projesi


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği tarafından başlatılan Polis Amcamdan Mektup Var projesi kapsamında ilkokul öğrencileri yazdıkları mektupları emniyete götürdü.
     İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, komiserler ve Toplum Destekli Polislik Bürosu ekiplerince karşılanan Prof. Dr. Halet Çambel İlkokulu ana sınıfı, 2 ve 3. Sınıf öğrencileri, hizmet binasını gezdikten sonra yazdıkları mektupları yetkililere verdi.
     TDP ekipleri tarafından hazırlanan çalışmayla ilçe genelinde 10 bin ilkokul öğrencisine, içeriğinde önemli uyarıların bulunduğu mektupların dağıtıldığını, bunun karşılığında da öğrencilerin mektup yazarak kendilerine ulaştırmaya başladığını söyleyen Ayhan, öğrencilerin yazdığı mektupları çok güzel ve başarılı bulduğunu belirtti.
     Halkın huzur ve güvenlik duygusu içerisinde yaşamasını sağlamanın önemli olduğunu belirten ve emniyet olarak yapılan bu çalışmanın geleceğin büyükleri öğrencilerle emniyet arasında güzel bir bağ kuracağına dikkati çeken Ayhan, öğrencilerin mektuplarını tek tek okuyacaklarını ve geri dönüşümde bulunacaklarını ifade etti.
     Ana sınıfı öğretmeni Sibel Bozat, 2. sınıf öğretmeni Dönay Develi ve 3. sınıf öğretmeni Mustafa Çınkır ile ziyarete katılan 70 öğrenci, gördükleri ilgiden dolayı Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, komiserler ve TDP ekiplerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Kadirlide Polis Amcamdan Mektup Var projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER