Kadirlide altın ödüllü satranç turnuvası

Kadirlide altın ödüllü satranç turnuvası


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, Kurtuluş Bayramı etkinlikleri çerçevesinde altın ödüllü satranç turnuvası düzenlendi.
     Satranç Temsilcisi Mahmut Gürsoy, Kadirli Belediyesi Kültür ve Gençlik Evinde düzenlenen turnuvayla ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 Mart Kadirlinin Kurtuluşu etkinlikleri çerçevesinde Belediye Başkanlığı ile birlikte altın ödüllü satranç turnuvası düzenlediklerini söyledi.
     Gürsoy, minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere etkinliğe 5 kategoride 168 sporcunun katıldığını ve final müsabakalarının 3 Martta yapılacağını belirterek, katılan sporculara ve desteğinden dolayı belediye başkanlığına teşekkür etti.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise Kurtuluş Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bu yıl 4üncüsü düzenlenen turnuvaya katılımın yüksek olmasının kendilerini memnun ettiğini söyledi.
     İlk üçe girenlere altın, 4, 5 ve 6ncı olanlara mansiyon ve katılan tüm sporculara belgelerinin 7 Mart Kurtuluş Bayramı kutlamalarında düzenlenecek olan törende verileceğini anımsatan Tarhan, Kadirlinin düşman işgalinden kurtuluşunun 93üncü yıl dönümü etkinliklerinde düzenlediğimiz turnuvaya katılımın yoğun olmasına sevindik. Özellikle zeka oyunlarının başında gelen satranç sporuna bu kadar büyük ilgi olması ileriye dönük büyük başarılar getireceğine işaret olarak görüyoruz. Sporcularımıza başarılar diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kadirlide altın ödüllü satranç turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER