Kadirlide cami inşaatına yardım çağrısı

Kadirlide cami inşaatına yardım çağrısı


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, bir süre önce yapımına başlanılan cami inşaatının tamamlanması için yardım çağrısında bulunuldu.
     Fatih Sultan Mehmet Han Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Enver Dal, yaptığı açıklamada, Şehit Kansu Küçükateş Mahallesinde 14 Aralık 2011 tarihinde Kaymakam Necip Çakmak, Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve bazı daire amirlerinin de katılımıyla temeli atılan ve yapımı devam eden cami için hayırseverlerden yardım beklediklerini söyledi.
     Dal, Ramazan dolayısıyla cemaat ile birlikte geçici olarak kurulan çadırda teravih namazını kıldıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:
     Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle cami inşaatının zemin katının kaba inşaatı tamamlandı. Fakat inşaatımızı devam etmesi için maddi olarak destek bekliyoruz. Yaklaşık bin 500 kişilik çifte minareli olarak yapılması planlanan camimizin tamamlanması en büyük isteğimizdir. Mahallemiz her geçen gün büyüyor. Mevcut camimiz mahalle halkı ve cemaatimiz için yetersiz geliyor. Mahallemize uzun zaman yetecek büyüklükte düşünülen cami inşaatı için hayırsever kişi ve kuruluşların ilgisine ihtiyacımız var. Mahalle halkı elinden gelen yardımları yapmaktadır ama bu yardımlar yeterli gelmemektedir.
     Dernek İkinci Başkanı Erdoğan Kayıklık ise hayırseverlerin desteği ile kısa sürede tamamlanacak inşaatın Kadirliye yakışır güzel bir eser olacağını belirterek, çadırda namaz kılan cemaatin artık camiye geçmek istediğini söyledi.
     Kayıklık, cami inşaatına katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerin bağışlarını Vakıflar Bankası Kadirli Şubesi 00158007298952769 nolu hesaba yapabileceklerini duyurdu.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Kadirlide cami inşaatına yardım çağrısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER