Kadirlide şehit mezarları Türk bayraklarıyla donatıldı

Kadirlide şehit mezarları Türk bayraklarıyla donatıldı


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide Ticaret Odası Başkanlığı tarafından merkez köylerdeki şehit mezarlıkları Türk bayraklarıyla donatıldı.
     Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Tayfun Çiftçi ile Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Battal Işıkbol, ülkenin bağımsızlığı ile ay yıldızlı bayrağın dalgalanabilmesi için canlarını vermiş şehitlere Allahtan rahmet dileğinde bulunarak, Kadirli Ticaret Odası yetkililerine teşekkür ettiler.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise, şehit mezarlarının başında Türk bayraklarının dalgalanmasından dolayı çok duygulandıklarını belirterek, şehit ve gazilere minnettar olduklarını ifade etti.
     Coşkunlar Camisi İmamı Hatip Hüseyin Özatanın Kuran okuması ve duaların edildiği programda, Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Battal Işıkbol tarafından Albay Sıtkı İçdemire şehit fotoğraflarının bulunduğu pano hediye edildi.
     Programa, İlçe emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, asker ve emniyet görevlileri ile birlikte bazı sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat/Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirlide şehit mezarları Türk bayraklarıyla donatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER