Kadirli Milli Eğitim Müdürü Canbolat:

Kadirli Milli Eğitim Müdürü Canbolat: Karneleri sadece öğrenciler değil, veliler de alıyor. Yavrularımızın başarısı sadece okul içerisinde değil, gerçek hayatta da çok önemlidir


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, Karneleri sadece öğrenciler değil, veliler de alıyor. Yavrularımızın başarısı sadece okul içerisinde değil, gerçek hayatta da çok önemlidir dedi.
     Canbolat, Kadirli Anaokulu öğretmen ve öğrencilerini kabulünde yaptığı konuşmada, merkez ve köylerde okul öncesi, ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretim gören 27 bin 580 öğrenci ile bin 590 öğretmenin yarın yarıyıl tatiline gireceğini ifade etti.
     Öğrencilerin, karnelerinin karşılığında velilerden göreceği olumlu veya olumsuz tepkinin her zaman önemli olduğunu ifade eden Canbolat, şunları kaydetti:
     Öğrencinin eğitimdeki başarısının, karnedeki notlarıyla ya da sınavlarla ölçülemeyeceğini hatırlatmak istiyorum. Türkiyenin her yerinde olduğu gibi merkez ve köylerimizde öğrenci ve öğretmenlerle birlikte veliler karne heyecanı yaşayacak. Öğrencilerimiz, yaklaşık 4 ay boyunca gösterdikleri başarının veya başarısızlığın meyvesini alacaklar. Ben anne ve babalarımızdan şunu rica ediyorum. Çocuklarınızın karnelerinde kırık notlar olabilir ama sizler gereken duyarlılığı ve hoşgörüyü göstermelisiniz. Çocuklarınıza çalışarak bu zayıf notlarını düzeltebileceklerini anlatın. Karneleri sadece öğrenciler değil, veliler de alıyor. Yavrularımızın başarısı sadece okul içerisinde değil, gerçek hayatta da çok önemlidir. Öğrencilerimizin 2 haftalık yarıyıl tatilini en güzel ve en verimli şekilde değerlendirmesi dileğiyle, öğretmen ve velilerimize çocuklarına sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Kadirli Milli Eğitim Müdürü Canbolat: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER