Kadirlisporda transfer çalışması

Kadirlisporda transfer çalışması


OSMANİYE (A.A) - Bölgesel Amatör Liginde (BAL) Osmaniyeyi temsil edecek olan Kadirlispor dış transferde 6 oyuncuya imza attırdı.
     Sülemiş Turistik Tesislerinde, Kulüp Başkanı Özkan Esgicioğlu, As Başkanı Abdurrahman Somyürek, yönetim kurulu üyesi Yunus Menziletoğlu ve Teknik Direktörü Tekin İncebaldırın hazır bulunduğu imza töreninde 6 futbolcu Kadirlisporlu oldu.
     Esgicioğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, Kadirlisporu hak ettiği 3. lige çıkarmak için transfer çalışmalarını devam ettiğini belirterek, bu sezon lige şampiyonluk parolası ile başlayacaklarını belirtti.
     Teknik Direktör olarak başarısı ve deneyimi ile adından söz ettiren Tekin İncebaldır ile anlaştıktan sonra dış transfere ağırlık verdiklerini anımsatan Başkan Esgicioğlu, şöyle konuştu:
     Dış transferde 6 futbolcuyla anlaşma imzaladık. Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktörlüğe de deneyimli hoca Tekin İncebaldırı getirdik. Önümüzdeki günlerde de takımımızdaki oyuncularla da sözleşme yenileyeceğiz. Kadirlisporu bu yıl çok farklı bir takım olarak 3. ligi hedefleyen ve bunu başaracak bir yapıya kavuşturma çabası içerisindeyiz. Kadirlililerin takımına sahip çıkacağına inanıyoruz. Bugüne kadar maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.
     Kars Spordan Kaleci Aykut Demirdelen, Ceyhanspordan Samet Alparslan ve Birol Özlün, Lüleburgazspordan Ali Yalçınkaya, Fethiyeden Ergin Ulaş ve Yeni Diyarbakırspordan Bilal Çelebi ile sözleşme imzalandı.
     Bu arada Kadirli İdman Yurdu Spor Antrenörü Yunus Menziletoğlunun da Kadirlispor Sportif Direktörlüğüne getirildiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Kadirlisporda transfer çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER