KAGİAD, iş adamlarını öğrencilerle buluşturuyor

KAGİAD, iş adamlarını öğrencilerle buluşturuyor


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Girişimci İşadamları Derneği (KAGİAD), kariyer günleri düzenleyerek, iş adamlarını öğrencilerle buluşturuyor.
     KAGİAD Başkanı Muhittin Akkaya, yaptığı açıklamada, mesleki ve diğer okullardan talep üzerine başarılı işadamlarını öğrencilerle bir araya getirdiklerini söyledi.
     Akkaya, bu tür toplantıları sık sık yapacaklarını belirterek, öğrencilerin ufuk açıcı ve gelecekte edineceği meslekler hakkında karar vermelerinde ve iş dünyasına atılırken takip edecekleri yolu aydınlatmak istediklerini kaydetti.
     İşadamı Mustafa Remzi Solak ise öğrencilerle bir arada olmanın ve birikimlerini paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
     Solak, okulların özellikle bilgisayar bölümünden mezun olan öğrencilerin diğer diğer meslek gruplarına göre daha şanslı olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Değişen ve gelişen teknolojinin veri tabanının bilgisayar endeksli olduğunu görüyoruz. Öğrencilerimizin kendini geliştirmeleri ve iş hayatında bazı değişikliklere imza atmaları halinde ekonomik olarak refah içerinde olacaklarını düşünüyorum. Verilen eğitimle kendinizi kısıtlamayın. Bu şekilde memuriyetten öteye geçilemez. Çağımızın en önemli buluşu olan internetten araştırma yaparak değişiklikleri takip edin. Siz daha önceki nesillere göre çok şanslısınız. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Başarı sizin elinizde.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber KAGİAD, iş adamlarını öğrencilerle buluşturuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER