Kağıthaneye yeni anaokulu

Kağıthaneye yeni anaokulu -Kağıthaneye 20 Anaokulu projesi kapsamında Şirintepe Mahallesinde yapılacak olan Şehit Adem Yavuz Anaokulunun temeli atıldı


İSTANBUL (A.A) - Kağıthane Belediyesinin Kağıthaneye 20 Anaokulu Projesi kapsamında Şirintepe, Hamidiye ve Talatpaşa mahallelerinde hizmete açacağı anaokullarının ilkinin temeli atıldı.
     Kağıthane Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şirintepe Mahallesinde yapılacak olan Şehit Adem Yavuz Anaokulunun temelini atan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, anaokulları açılışlarının seri olarak devam ettiğini belirterek, Açılışını yaptığımız ve temel atma törenini gerçekleştirdiğimiz her okul projesi ayrı olarak çiziliyor. Bu kadar özenle eğitim birimleri için çalışan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz dedi.
     Kağıthane Kaymakamı Akın Varıcıer, AK Parti İlçe Başkanı Sami İlhan ile mahalle sakinlerinin temel atma törenine katıldığı anaokulunda 6 adet derslik, yemekhane, mutfak, revir odası, öğretmenler odası, teras ve bahçe oyun alanı ile idari birim odaları yer alacak.
    
     Muhabir: Hanife Sevinç
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Kağıthaneye yeni anaokulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER