Kahramanmaraşta kısa kısa

Kahramanmaraşta kısa kısa -Türkoğlunda Orman İşletme Müdürlüğüne ait depodan tomruk çaldığı iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Türkoğlunda Orman İşletme Müdürlüğüne ait depodan tomruk çaldıkları iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı orman muhafaza ekipleri, durumundan şüphelendikleri plakası açıklanmayan minibüs ile hafif ticari aracı durdurmak istedi. Ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan araçlar Aksu çayı mevkisinde yakalandı. Araçlarda yapılan aramada Orman İşletme Müdürlüğü envanterine kayıtlı tomruk ele geçirildi.
     Araç sürücüleri M.D, N.Ö ile yanlarında bulunan İ.U, M.B ve H.E Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
    
     -Engelliler Derneğine minyatür cami hediye etti
    
     Göksunda dondurma çubuklarından cami minyatürü yapan Bülent Yıldıran, yaptığı minyatürlerden birini Elbistan Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine hediye etti.
     Dernek Başkanı Gökhan Kılıçı ziyaret eden Yıldıran, kullanılmış dondurma çubuklarından yaptığı cami minyatürünü hediye ederek satışından elde edilecek gelirle engelliler yararına kullanılmasını istedi. Yıldırana teşekkür eden Kılıç ise cami minyatürünü geliri engelliler için kullanılmak üzere açık artırma ile satışa sunacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: İzzet Mazı - Kenan Arayıcı
<< Önceki Haber Kahramanmaraşta kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER