Kahramanmaraşta kısa kısa

Kahramanmaraşta kısa kısa -Elbistanda yangın tatbikatı


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Elbistan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Fatih İlköğretim Okulunda yaralı kurtarma ve yangın tatbikatı yaptı.
     İtfaiye Müdürlüğü personelin katıldığı tatbikatta, senaryo gereği okulda çıkan yangın sonrası üst katlardaki yaralıların tahliyesi ve hastanelere sevki canlandırıldı.
     Yangın alarmının ardından öğrenciler okuldan dışarı çıkmaya çalışırken, öğrencileri öğretmenleri sakinleştirdi. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, okulun üst katında yaralanan ve dumandan etkilenen öğrencileri itfaiye merdiveniyle kurtardı.
    
     -Memur-Senden kıyafet özgürlüğü açıklaması
    
     Memur-Sen Elbistan Şube Başkanı Halil Akın, Kamuda Kıyafet Özgürlüğü İçin 10 Milyon İmza Kampanyası kapsamında ilçede 6 bin imza toplandığını söyledi.
     Akın, milletin bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini belirtti.
     Özgürlük sevdalılarının çalışmalarıyla toplanan imza sayısı beklediğimizin üzerinde bir rakama ulaştı diyen Akın, ülke genelinde 12 milyon 300 bin imzaya ulaştıklarını belirterek, kampanyaya Elbistan halkının önemli bir destek verdiğini kaydetti.
    
     -Mavi kurdele taktılar
    
     Beyazay Derneği Elbistan Şubesi, Dünya Ender Hastalıklar Gününde vatandaşlara mavi kurdele taktı.
     Dernek üyeleri, dünyada ender rastlanan hastalıklarla mücadele konusuna dikkat çekmek için ziyaret ettiği Elbistan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi çalışanlarına ve hastalara projenin simgesi olan mavi kurdele taktılar.
    
     Muhabir: Kenan Arayıcı / İsmail Hakkı Demir
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Kahramanmaraşta kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER