Kalkınma Bakanı Yılmaz, Bingölde:

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Bingölde: Bayramlar bir anlamda toplumun arınması anlamına geliyor


BİNGÖL (A.A) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, bayramların bir anlamda toplumun arınması anlamına geldiğini belirtti.
     Bakan Yılmaz, Polisevinde düzenlenen bayramlaşma töreninde, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.
     Bingöl Devlet Hastanesi ve Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Yılmaz, hastalara bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler verdi.
     Bakan Yılmaz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramı tüm güzellikleriyle yaşadıklarını belirtti. Bayramda özellikle yaşlı ve hastalara ilgi gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, bayramların bir bakıma insanların arınması, yenilenmesi anlamına geldiğini kaydetti.
     İslam aleminin bayramını kutlayan Bakan Yılmaz, şöyle konuştu:
     Bayramlarda çok olağanüstü bir durum yoksa Bingölde oluyorum. Hastanelerimizi, sevgi evlerimizi, kurumlarımızı, ziyaret ediyoruz. Ayrıca ailemizle, çevremizle bayramı geçirmiş oluyoruz. Burada bayramı gayet güzel bir şekilde yaşıyoruz. Bayramlar tabii birer fırsat. Kendimizi ve ilişkilerimizi yenilememiz, barış ve kardeşlik için, dayanışma için birer fırsat. Bu günlerde özelikle yaşlılarımızla, hastalarımızla ve sıkıntı içinde olan insanlarımızla ilgilenmemiz son derece önemli. Bayramlar bir anlamda toplumun arınması anlamına geliyor. Bütün bu güzellikleriyle, manevi atmosferiyle birlikte bayramı yaşıyoruz.
     Kaleönü Mahallesindeki Bingöl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü de ziyaret eden Bakan Yılmaz, çevik kuvvet polislerinin bayramını kutladı. Bakan Yılmaz, bayram ziyaretleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Sevgi Evlerini ziyaret etti.
     Yılmazın bayramlaşma programına Vali Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz, Belediye Başkanı Serdar Atalay ve diğer yetkililer katıldı.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik / Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Kalkınma Bakanı Yılmaz, Bingölde: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER