Kamu görevlilerinin serbest bırakılması

Kamu görevlilerinin serbest bırakılması -Çözüm süreci kapsamında serbest bırakılan Kaymakam adayı Kenan Erenoğlunun ilk görev yeri olan İscehisar Kaymakamı Kütük, Erenoğlunu telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti


AFYONKARAHİSAR (A.A) - PKK terör örgütü tarafından kaçırılan ve çözüm süreci kapsamında serbest bırakılan Kaymakam adayı Kenan Erenoğlunun ilk görev yeri olan İscehisar Kaymakam Murat Kütük, Erenoğlunu telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
     Kaymakam Kütük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce İscehisar ilçesinde görev yapan ve PKK terör örgütü tarafından kaçırılarak rehin alınan Erenoğlu ve kamu görevlilerinin serbest bırakılarak ailelerine dönmesinin kendilerini sevindirdiğini söyledi.
     Erenoğlunun ilk görev yerinin İscehisar ilçesi olduğunu ifade eden Kaymakam Kütük, şöyle konuştu:
     Meslektaşım ilçemizde 8 ay boyunca görev yapmış ve İscehisarda halka iyi ilişkileri olan bir arkadaşımızmış. Kendisini telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundum. İlçemizdeki çok sayıda vatandaşımızda Erenoğlunu telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kamu görevlilerimizin serbest bırakılarak ailelerine kavuşmasından dolayı sevinçliyiz. Sayın Kaymakamımızı ilk görev yeri olan ilçemize davet ettik.
     İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik de PKK terör örgütü tarafından kaçırılarak rehin alınan ve çözüm süreci kapsamında serbest bırakılan Kaymakam Vekili Kenan Erenoğlu ve kamu görevlilerinin serbest bırakılarak ailelerine dönmelerinin kendileri ve tüm kamuoyunu mutlu ettiğini söyledi.
     Çibik, Kaymakam Erenoğlunu telefonla kendisinin de aradığını ve geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Burak Aydın / Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kamu görevlilerinin serbest bırakılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER