Kamuda serbest kıyafet tartışmaları

Kamuda serbest kıyafet tartışmaları -Eğitim Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Altınkaynak: -Yaptığımız eylem kamu çalışanlarının sırtındaki bir kamburu kaldırıp atacaktır


ESKİŞEHİR (A.A) - Memur Sendikaları Konfederasyonuna (Memur-Sen) bağlı Eğitim-Bir-Sen' class='textetiket' title='Eğitim Bir-Sen haberleri'>Eğitim Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı İsmail Altınkaynak, sendika üyelerinin serbest kıyafetle hizmet vermesine ilişkin, Yaptığımız eylem kamu çalışanlarının sırtındaki bir kamburu kaldırıp atacaktır dedi.
     Altınkaynak, Eğitim Bir-Sen Eskişehir Şubesinde düzenlediği basın toplantısında, Memur-Senin kamuda kılık-kıyafet serbestliği için 1 ayda 12 milyon 300 bin imza topladıklarını anımsatarak, kampanyada toplanan imzaları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı aracılığıyla hükümete ilettiklerini kaydetti.
     Bekledikleri düzenlemenin gerçekleştirilmemesinden dolayı 18 Marttan itibaren çalıştıkları kurumlarda serbest kıyafetle görev yaptıklarını anlatan Altınkaynak, şöyle konuştu:
     Milletimiz, söz konusu problemin çözümü için ortaya büyük bir irade ve istek ortaya koymuştur. Bugün, eylemimizin 4. günü. Dünden daha güçlü ve huzurlu iş ortamları mevcut. Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube olarak 3 bin üyemizle eyleme katılıyoruz. Eylem ilk günden bugüne büyüyerek ve gelişerek devam ediyor. Yaptığımız eylem, kamu çalışanlarının sırtındaki bir kamburu kaldırıp atacaktır. Millet içinde mutabakatı sağlanmıştır. Bu konu ülkemizin demokratikleşmesini ve normalleşmesini sağlayacak bir adımdır. Bu adım için herkesten destek bekliyoruz.
    
     Muhabir: Hicret Özkan / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kamuda serbest kıyafet tartışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER