Kandıralı öğrenciler Gez

Kandıralı öğrenciler Gez - Gör ile Kocaeliyi tanıdı


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığınca yürütülen Gez - Gör Kocaeli programı, Kandıra Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı.
     Büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kentin tarihi ve turistik mekanlarının gezdirildiği programda öğrenciler, ilk defa gördüğü yerleri yakından tanıma imkanı buldu. Otobüslerle okullarından alınan öğrenciler, ilk olarak Türkiyenin en büyük endüstriyel projesi olan Sekaparkta gezerek, golf arabalarıyla alanı dolaştı.
     Öğrenciler ardından SEKA alanında bulunan Büyükşehir Belediyesine ait Mevlevi Evine geçti. Semazenlerin bulunduğu evi dolaşan öğrenciler, yine Büyükşehir Belediyesine ait Sismoloji Merkezini gezdi.
     Depremin birebir yaşatıldığı deprem simülasyonunda heyecanlı dakikalar yaşayan öğrencilere, sismoloji merkezinde depremle ilgili bilgi verildi.
     Öğretmenleri ile programa katılan konuk öğrenciler, daha sonra SEKA alanı içinde bulunan film platosunu gezdi.
     Kandıra Anadolu Lisesi öğrencileri bir günlük gezinin kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, derslerden arta kalan zamanlarda bu tarz etkinliklerin kendilerini çok rahatlattığını bildirdi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kandıralı öğrenciler Gez Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER