Kar maskeli hırsız suçüstü yakalandı

Kar maskeli hırsız suçüstü yakalandı -Marmariste bir marketten hırsızlık yapan kar maskeli kişi, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi -Zanlıya, durumuna üzülen polislerin daha önce iş buldukları öğrenildi


MUĞLA (A.A) - Marmariste bir marketten hırsızlık yapan kar maskeli kişi, polis tarafından suçüstü yakalandı. Hırsızlık iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Yeniyol Caddesindeki bir markete ikinci katındaki camı kırarak giren İ.Y. (25) kasadaki paraları almak istedi. Marketin alarmının devreye girmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıyı iş yerinin deposunda yakaladı.
     Hırsızlık ve zanlının polisten saklanma anları marketin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. GÖrüntülerde, kar maskesi takan ile eldiven giyen zanlının, içeride emekleyerek ilerlediği ve kasayı açarak paraları aldığı görülüyor.
     Kasanın arka tarafındaki dizüstü bilgisayarı da şarj aletiyle birlikte alan zanlı, polislerin gelmesi üzerine saklanmak için ikinci kattaki depoya giriyor. Buradaki güvenlik kamerasını fark ederek ters çeviren zanlı, daha sonra kasaların arkasına saklanmasına rağmen polis tarafından yakalanıyor.
    
     -Polisler daha önce iş bulmuş-
    
     Gözaltına alınan zanlının üzerinde yapılan aramada 2 bin 16 lira, 8 avro, demir kesici, tornavida ve el feneri bulunduğu belirtildi. Emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen İ.Ynin tutuklandığı bildirildi.
     Market sahibi Metin Ergin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 05.00 sıralarında alarm şirketinden telefonuna gelen mesaj üzerine hırsızlıktan haberi olduğunu ve polise haber verdikten sonra iş yerine gittiğini söyledi.
     Zanlının merdiven dayayarak marketin ikinci katına çıktığını ve camı kırarak içeri girdiğini anlatan Ergin, Zanlıyı tanıyorum. Daha önce boş şişeleri toplayarak geçiminin sağlamaya çalışıyordu. Durumuna üzülen polisler iş bulmuştular. İşten neden ayrıldı bilmiyoruz. Keşke polislerin bulduğu işte çalışsaydı ve kötü yola sapmasaydı dedi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kar maskeli hırsız suçüstü yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER