Karabükte 3 eksik

Karabükte 3 eksik -Kardemir Karabükspor, Mersin İdmanyurdu hazırlıklarını tamamladı


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Ligin 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamladı.
     Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde Çamlık Spor Tesislerinde yapılan antrenmanda, futbolcular teknik çalışma yaptı.
     Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, sakat Shelton yer almadı.
     Teknik Direktör Mesut Bakkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakiplerinin bu maçı çıkış maçı olarak gördüğünü bu nedenle çok zor bir maça çıkacaklarını söyledi.
     Ligde her takımın her takıma üstünlük sağlayabileceğini vurgulayan Bakkal, Takımın başında çıktığım iki maçtan da galibiyetle ayrıldık. Bu serimizi sürdürmek istiyoruz. Takımın morali iyi. Son oynadığımız Galatasaray maçındaki futbol disiplininden memnunum. Futbolcularımın bu maçta da bu disiplini sürdüreceğine inanıyorum. Mersin İdmanyurdu şu anda alt sıralarda olabilir ama tecrübeli oyunculara ve kaliteli bir antrenöre sahipler. İşimiz kolay değil. Bunun bilincindeyiz. Kendi istediğimiz oyunu oynayarak beklediğimiz puanları alır ve döneriz diye konuştu.
     Kardemir Karabükspor, antrenmanın ardından kart cezalıları Erdem ve Yiğit ile sakatlığı devam eden Sheltondan yoksun şekilde, karayoluyla Mersine hareket etti.
    
     Muhabir: Faik Erez/Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER