Karabük Kent Konseyi Başkanı Büyükgenç:

Karabük Kent Konseyi Başkanı Büyükgenç: -Çocuk Meclisi üyelerimiz, aldıkları birçok kararın yetkililer tarafından uygulanmamasının üzüntüsünü yaşadılar


KARABÜK (A.A) - -Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç, Çocuk Meclisi üyelerimiz, aldıkları birçok kararın yetkililer tarafından uygulanmamasının üzüntüsünü yaşadılar dedi.
     Büyükgenç, gazetecilere yaptığı açıklamada, bünyelerinde oluşturdukları Çocuk Meclisinin sık sık toplantılar yaparak birçok karar aldığını ve bu kararları ilgili mercilere ulaştırdıklarını söyledi.
     Çocukların isteklerine ve görüşlerine çok önem vermeleri gerektiğini, bu amaçla meclisi kurduklarını ifade eden Büyükgenç, şunları kaydetti:
     Daha önce çocuk meclisimizin yaptığı bir toplantıda bazı kararlar alındı. Bu kararlar arasında çocuk ormanı, bilim-sanat merkezi, tiyatro grubu ve çocuk zabıta ekibi oluşturulması gibi kararlar alınmıştı. Bu kararlar alınırken yerel yöneticilerde toplantıda hazır bulunmuş ve desteklemişlerdi. Geçen zaman içinde bazı kararlar yerine getirilirken bazılarının da yapılmadığını gördük. Çocuk Meclisi üyelerimiz, aldıkları birçok kararın yetkililer tarafından uygulanmamasının üzüntüsünü yaşadılar.
     Büyükgenç, Karabük Üniversitesine verdiği sözü tutarak Çocuk Meclisinin internet sayfasını yaptırdığı ve hizmete girmesini sağladığı için teşekkür ettiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Karabük Kent Konseyi Başkanı Büyükgenç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER