Karasudan kısa kısa...

Karasudan kısa kısa... -Meslek lisesi Mezunlarına İş İmkanı


SAKARYA (A.A) - İşadamı Mehmet Gazioğlu, Karasuda çoğunluğu meslek lisesi mezunu toplam 200 kişiyi istihdam edeceklerini söyledi.
     Karasuda ekonomik alanda yapılan toplantıda konuşan Gazioğlu, Karasuya istihdam ve ekonomik açıdan çok büyük faydalarının olacağını vurgulayarak, birçok yan sanayinin Karasuya geleceğini ve ilçenin gelişeceğini kaydetti.
     Gazioğlu, yapılan tesisleri 2013 yılının 3. çeyreğinde bitirerek üretime geçeceklerini belirterek, İlk aşamada çoğunluğu meslek lisesi mezunları olmak üzere 200 kişiyi istihdam edeceğiz. Karasuya 2. Meslek Lisesini kurmak istiyoruz dedi.
    
     -İŞKUR İl Müdüründen Karasuya ziyaret
    
     İŞKUR İl Müdürü Tekin Kaya, Toplum Yararına Çalışma Programı (T.Y.Ç.P) kapsamında onlarca Karasulu işsiz gence iş vererek Karasuda hem istihdam hem de ekonomik açıdan katkıda bulunduklarını söyledi.
     İŞKUR İl Müdürü Tekin Kaya ve İŞKUR yönetim Kurulu üyeleri Karasu Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi.
     Ziyarette açıklamalarda bulunan Kaya, 2,5 yıldan beri Karasu Belediyesi ile yapılan protokol ile tüm hizmetlerin Karasuda verildiğini belirterek, Sayısız meslek kursları, istihdama dayalı birçok meslek kursları ve her yıl Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında onlarca Karasulu işsiz gençlere iş vererek Karasuda hem istihdam hem de ekonomik açıdan katkıda bulunuyoruz dedi.
    
     Muhabir: Cihan Ersöz / Salih Eren
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Karasudan kısa kısa... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER