Burdurlu judocunun başarısı

Burdurlu judocunun başarısı -Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Türkiye Ümitler Judo Şampiyonasında kategorisinde 3üncü olan Burdur Belediyespor sporcusu Süleyman Görkene ödül verdi


BURDUR (A.A) - Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Türkiye Ümitler Judo Şampiyonasında kategorisinde 3üncü olan Burdur Belediyespor sporcusu Süleyman Görkeni ödüllendirdi.
     Manisada 21-23 Aralık tarihlerinde düzenlenen şampiyonada artı 90 kiloda Türkiye 3üncüsü olan Süleyman Görken, antrenörü Gökhan Çelik ve Judo İl Temsilcisi Ali Boyacıoğlu ile Sebahattin Akkayayı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette Akkayaya bilgi veren Çelik, Manisadaki şampiyonaya 12 sporcu ile katıldıklarını, Görkenin başarısı yanında iki sporcunun da kategorilerinde Türkiye 7ncisi olduklarını söyledi.
     Çelik, Süleyman Görkenin Milli Takıma çağrıldığını, amaçlarının haziran ayında Macaristanda düzenlenecek Avrupa Judo Şampiyonası ile temmuz ayında ABDde düzenlenecek Dünya Judo Şampiyonasında Türkiyeyi başarıyla temsil etmek olduğunu ifade etti.
     Görken ise hedefinin ay yıldızlı formayı uzun yılar giymek ve judo sporuna hizmet etmek olduğunu kaydetti.
     Belediye Başkanı Akkaya da Burdurlu sporcuların elde ettiği derecelerin gurur verici olduğunu, bu sporcuların fedakarca çalıştıklarını kaydetti.
     Başkan Akkaya, Görkeni elde ettiği başarıdan dolayı 1 çeyrek altın ve eşofman takımı ile ödüllendirdi.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdurlu judocunun başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER