Karataş Sulama Birliği yeni şantiye binasına

Karataş Sulama Birliği yeni şantiye binasına taşındı


BURDUR (A.A) - Karamanlı ilçesi sınırları içerisindeki Karataş Gölü Arazi Sulama Birliği, Burdur-Karamanlı karayolunun Kemer yol ayrımında bulunan yeni şantiye binasına taşındı.
     Kozluca Belediye Başkanı ve Kozluca Sulama Birliği Başkanı Gültekin Altındal, yaptığı açıklamada, Karataş Gölünden Kemer ilçesinin yanı sıra merkeze bağlı Kozluca kasabası ve bölgedeki Mürseller, Çallıca, Pınarbaşı, Boğaziçi, Elmacık, Kayı, Akören, Yakalar ve Kılavuzlar köylerinin faydalandığını anlattı.
     Birliğin yeni şantiye binasının merkezi bir yerde olması nedeniyle çiftçilere daha iyi hizmet vereceğini kaydeden Altındal, Karataş Gölünden şu an itibarıyla 64 bin dönüm arazi sulanıyor. Yer altı sulama sistemi kurmak için çalışıyoruz. Projesi devam eden yer altı rehabilitasyon çalışmalarının sona ermesiyle ihale süreci başlayacak. Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu, projeyle yakından ilgileniyor. AK Parti Burdur Milletvekilimiz Sayın Bayram Özçelik, projeyi bitirmek için büyük gayret sarf ediyor. Sulama yer altına alınınca, çiftçilerimiz arazilerini modern sulama teknikleriyle sulayacak dedi.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Karataş Sulama Birliği yeni şantiye binasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER