Çukurcalı kızların büyük başarısı

Çukurcalı kızların büyük başarısı


HAKKARİ (A.A) - Çukurca Şehit Bilal Soybilgiç Orta Okulu, Diyarbakırda düzenlenen futsal grup yarışmalarında rakiplerini yenerek yarı finale yükseldi.
     Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Yıldız Kızlar Futsal Turnuvasında il birincisi olan Çukurca Şehit Bilal Soybilgiç Orta Okulu, 26-28 Şubat 2013 tarihleri arasında Diyarbakırda düzenlenen grup yarışmalarında Diyarbakır ve Şanlıurfa ekiplerini yenerek gruptan çıkmayı başardı.
     Yıldız kızlar, 28-31 Mart 2013 tarihleri arasında Elazığda yapılacak Yıldız Kızlar Futsal Türkiye Yarı Final müsabakalarına katılarak Hakkariyi temsil edecek.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, yaptığı açıklamada, Yıldız Kızlar Futsal müsabakalarına ilk defa bir kız takımıyla katıldıklarını ve bu başarının oldukça önemli olduğunu söyledi.
     Güldal, kızlardan katılacakları yarı final yarışmalarında da başarı beklediklerini ve Türkiye Şampiyonasına katılacaklarından emin olduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Nevzat Taş / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Çukurcalı kızların büyük başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER