Karate

Karate -Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Bayraktar: -"Avrupa Büyükler Karate Şampiyonasında altın madalya kazanan sporcularımız Enes Erkan ve Şeyda Burucu ile gurur duyuyoruz"


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, Macaristanda düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonasında altın madalya kazanan sporcuları Enes Erkan ve Şeyda Burucu ile gurur duyduklarını söyledi.
     Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erkan ve Burucunun uzun bir çalışma sürecinin ardından şampiyonaya katıldıklarını anlattı.
     Kulüp sporcusu Erkanın 84 kiloda Belçikalı, Karadağlı, Lüksemburglu, Alman ve finalde İtalyan rakibini, Burucunun ise 68 kiloda Ukraynalı, Makedonyalı, Macaristanlı, Rus ve finalde Avusturyalı rakibini yendiğini belirterek, "Avrupa Büyükler Karate Şampiyonasında altın madalya kazanan sporcularımızla gurur duyuyoruz" dedi.
     Şampiyonada başarılı çalışmanın karşılığını aldıklarını dile getiren Bayraktar, "Sporcularımızın şampiyon olarak Sakaryaya döneceklerinden emindik. Bizleri çok mutlu ettiler. Kendileri ile gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER