Karate: Milli takım seçmeleri

Karate: Milli takım seçmeleri -Türkiye Büyükler ve Veteranlar Şampiyonasında derece elde eden sporcular, Avrupa Büyükler Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edebilmek amacıyla milli takım seçmelerinde mücadele ediyor (Foto


SAKARYA (A.A) - Türkiye Büyükler ve Veteranlar Şampiyonasında derece elde eden sporcular, Avrupa Büyükler Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edebilmek amacıyla milli takım seçmelerinde mücadele ediyor.
     Karate Federasyonu tarafından Atatürk Spor Salonunda düzenlenen ve 3 gün süren Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonasında derece elde eden sporcular, milli takım kadrosunda yer alabilmek için Bayan Kata, Bayan Kumite, Bay Kata ve Bay Kumite kategorilerinde seçmelere katılıyor.
     Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün sona eren turnuvada derece elde eden sporcuların katıldığı seçmelerin çekişmeli geçtiğini söyledi.
     Milli takıma seçilen sporcularla uluslararası müsabakalarda çok iyi sonuçlar alınacağını ifade eden Delihasan, şunları söyledi:
     Seçilen sporcular Avrupa Şampiyonası, Akdeniz Oyunları gibi yarışmalarda Türkiyeyi temsil edecek. Müsabakalar öncesi şu kadar madalya alacağız demek pek gerçekçi olmuyor, ama en iyisini yapmaya çalışacağız. En üstlerde olmak için mücadele edeceğiz. Enes Erkan ve Şeyda Burucu gibi madalyaya yakın çok sporcumuz var.
    
     Muhabir: Enes Duran - Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Karate: Milli takım seçmeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER