Karate: Türkiye Büyükler ve Veteranlar Şampiyonası

Karate: Türkiye Büyükler ve Veteranlar Şampiyonası -Karate Federasyonu Başkanı Delihasan: -Türkiyenin karatedeki sporu, bugünkünden daha iyi olacaktır


SAKARYA (A.A) - Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası, Sakaryada başladı.
     Atatürk Spor Salonunda düzenlenen şampiyonaya 36 şehirden 309 sporcu katılıyor. Sporcular, Erkekler Kata, Bayanlar Kata, Bayanlar 68 kilo ve Bayanlar +68 kilo kategorilerinde şampiyonluk için mücadele ediyor.
     Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok sayıda sporcunun şampiyonluk için mücadele ettiğini belirterek, İnşallah başladığı gibi de güzel biter. Sakarya zaten bu tür organizasyonlara alışık bir şehir. Burada herkesin katkısıyla güzel bir organizasyon gerçekleşiyor diye konuştu.
     Burada başarılı olacak sporcularımız Avrupa ve Akdeniz şampiyonalarında ülkemizi temsil edecek diyen Delihasan, Türkiyenin başarısı için en iyi sporcuları seçmek istediklerini söyledi.
     Delihasan, Türkiyenin karate sporunda başarılı bir ülke olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:
     En iyi dereceleri alarak ülkemizin bu spordaki başarısına katkı sağlayacağız. İnşallah doğru sporcularımızı seçeriz. Karate sporu Türkiyede çok seviliyor. Çok sayıda genç sporcumuz var. Gelecek adına çok umutluyuz. Türkiyenin karatedeki sporu, bugünkünden daha iyi olacaktır. İnşallah bunun için de çabalıyoruz.
     Şampiyona 26 Ocak Cumartesi günü sona erecek.
    
     Muhabir: Salih Eren - Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Karate: Türkiye Büyükler ve Veteranlar Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER