Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım, kontrollü olarak sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün Günlük Yol Durumu Bültenine göre, Anadolu Otoyolunun Bolu Doğu Kavşağı-Yeniçağa Kavşağı kesiminde üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak veriliyor. Ankara Çevre Otoyolu Susuz Kavşağı-Çeltikçi Kavşağı istikameti üst yapı çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak trafik diğer istikametten kontrollü olarak veriliyor.
     Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 12inci kilometresinde bulunan Çamlık Köyü Hopa Bakımevi ile 14üncü kilometresinde bulunan Sugören Köyü Kavşağı mevkiinde yapılmakta olan yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor. Giresun-Trabzon yolunun Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tünellerinde yapılacak olan iletişim sistemi bakım ve montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım her iki yönde tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.
     Trabzon-Maçka yolunun 25inci kilometresindeki Maçka Tünelinde aydınlatma sistemi montaj çalışmaları nedeniyle 07.00-19.00 saatleri arasında ulaşım Maçka istikametinde tek şeritten kontrollü, Trabzon istikametinde ise servis yolundan sağlanacak. Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87inci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.
     Beyşehir-Seydişehir-Alacabel yolunun 41-50inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak. Söke-Milas yolunun 0-19uncu kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.
     Zara-İmranlı yolunun 0-2 ile 18-28inci kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 18-19-20-21 Temmuz 2012 günlerinde 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. Söke-Milas Ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Korkuteli-Antalya yolunun 16-19uncu kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacaktır. Milas-Yatağan yolunun 4-19uncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Perşembe günü 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Havran-Balıkesir yolunun 52-57inci kilometreleri arasında (Balya Ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 20-24-27-31 Temmuz tarihlerinde 13.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
     Artvin-Erzurum yolunun 1-18inci kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu Mevkii arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu Mevkii arasındaki servis yolundan sağlanıyor. İznik-Mekece yolunun 2-10uncu kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol araç ve yaya trafiğine kapatılarak ulaşım İznik-Beşevler-Osmaneli yolundan sağlanıyor.
     Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap, vs.) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.
    
     Muhabir: İbrahim Yılmaz
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER