Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Devrekani-Kastamonu yolunun 22-24üncü kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor. Karabük-Eskipazar yolunun 8-18inci kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
     Tekirdağ Çevre Yolunun 8-10uncu kilometreleri arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor. Anadolu Otoyolunun Akıncı Gişeleri-Susuz Kavşağı 31-36ncı kilometreleri arası üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım Ankara-İstanbul yönünden kontrollü olarak sağlanıyor.
     Harmancık-Tavşanlı-Kütahya yolunun 60-65inci kilometreleri arasındaki Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Beyşehir-Ilgın ayrımı-Konya yolunun 1-3üncü kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 1 Kasım tarihine kadar her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak.
     Beyşehir-Ilgın Ayrımı-Konya yolunun 3-13üncü kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 22 Ekime kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süre ile yol ulaşıma kapatılacak.
     Torul-Gümüşhane yolu üzerinde bulunan Gümüşhane Tünelinde aydınlatma ve bakım çalışmaları nedeniyle 07.00-18.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.
     Bartın-Safranbolu-Karabük yolunun 0-3üncü kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
     Havran-Balıkesir yolunun 27nci kilometresindeki (Balya Ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 29 Eylül tarihine kadar 13.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Giresun-Trabzon yolunun Akçaabat Terminali ve Tekel Binası mevkisindeki yaya üstgeçidi montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.
     Torul-Gümüşhane yolu üzerinde bulunan Mescitli-1 Tünelinde aydınlatma ve bakım çalışmaları nedeniyle 07.00-18.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.
     Anadolu Otoyolunun Gümüşova-Kaynaşlı Kavşakları arası üstyapı çalışmaları nedeniyle Düzce Kavşağı bağlantı kollarından Ankara-İstanbul istikametinde Düzce Gişe çıkışı ile aynı istikametin Düzce-İstanbul istikameti Otoyol bağlantı kolu trafiğe kapatılacak. Ankara-İstanbul yönü Düzce çıkış gişesi kapalı olacağından Kaynaşlı gişelerinden çıkılması gerekiyor.
     Zara-İmranlı yolunun 0-2 ile 18-28inci kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 29 Eylül tarihine kadar 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
     Konya-Seydişehir yolunun 35-39uncu kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapatılıyor.
     Konya-Beyşehir yolunun 55-57nci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 1 Kasım tarihine kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
     TEM Otoyolunun Körfez Kavşağı-İzmit (Doğu) Kavşağı 73-100 kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım İzmit (Doğu) Kavşağından D-100 Karayoluna yönlendirilecek. Çalışma, hafta içi her gün 22.00-07.00, cumartesi günü 22.00-11.00, pazar günü ise 24.00- 07.00 saatleri arasında yapılacak.
     O-2 Otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Çamlıca Gişeleri arasında kalan muhtelif kesimlerde üst yapı yenileme ve tamirat çalışmaları nedeniyle 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılan şeritlerde yol trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.
     TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda, Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları, gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. Çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.
     Söke-Milas yolunun 0-19uncu kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87nci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.
     Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Milas-Yatağan yolunun 4-19ncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevki ve Karaltı mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Artvin-Erzurum yolunun 1-18nci kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevki arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapatıldı, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevki arasındaki servis yolundan sağlanıyor.
     Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatıldı, binek araçların (otomobil, pikap, vs.) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.
    
     Muhabir: İbrahim Yılmaz
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER