Karayollarında durum

Karayollarında durum -Eruh-Şırnak yolu heyelan, Hakkari-Şırnak yolu ise kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı -Ödemiş-İzmir yolunun 3. kilometresindeki Demircili Köyü Rahmanlar Köprüsünün çökmesi nedeniyle yol ulaşıma kapandı


ANKARA (A.A) - Eruh-Şırnak yolu heyelan, Hakkari-Şırnak yolu kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor. Ödemiş-İzmir yolu da Demircili Köyü Rahmanlar Köprüsünün çökmesi nedeniyle ulaşıma kapandı.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Dursunbey-Balıkesir yolu, 28-29. kilometreleri arasındaki (Eyüpbükü Köyü mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13.30-14.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.
     Yalova-Kocaeli yolunun 21-22. kilometreleri arasındaki köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden gidiş-geliş olarak sağlanacak.
     Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 47-48. kilometreleri arasındaki Ağva Köprüsü mevki ile Palmiye tatil köyü mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi-çarşamba-cuma günleri 15.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     İyidere-Ardeşen yolu, Rize Merkez Gündoğdu Yenikale mevkisinde yapılacak olan yaya üst geçidi montajı çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.
     Söke-Milas yolunun 59-61. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
     Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevki arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapandı. Ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevki arasındaki servis yolundan sağlanıyor.
    
     Muhabir: Bülent Karaaslan
     Yayıncı: Fazilet Özer
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER