Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları süren kesimlerinde ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu inşaatı işinde O-4 Otoyolunun D-100 Devlet Yolu ile kesiştiği 46. kilometresindeki köprüde genişletme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
     Konya-Akşehir yolunun 42-48. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle Konyadan Afyonkarahisar istikametine olan bölüm trafiğe kapatılarak ulaşım Kadınhanı çevre yolundan sağlanıyor.
     Torul-Gümüşhane yolunun 35-36. kilometrelerindeki Harşit-11 ve Harşit-12 köprülerinin yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
     Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.
     Dursunbey-Balıkesir yolunun 27-29. kilometreleri (Eyüpbükü köyü mevkisi) arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın 13.00-14.30 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Muğla-Marmaris ayrımı-Ortaca yolunun 42-46. kilometreleri arasında (Kocabel mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Dursunbey-Balıkesir yolunun 35-36. kilometreleri (Göbel köyü mevkisi) arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.00-14.30 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     O-2 Otoyolunun Mahmutbey Doğu Kavşağından Tekstilkent-İstoç-Başakşehir bağlantı yoluna ve yeni yerleşim alanlarına giriş ve çıkış sağlayan bağlantı kolları yapım çalışmaları nedeniyle Mahmutbey Doğu Kavşağı CD Kolu 0-1 kilometreleri arası kesiminde emniyet şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanıyor.
     Çatalca-Gebze Otoyol kesiminde bulunan köprü, viyadük ve tünellerin onarım ve depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında çalışmanın durumuna göre bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.
     Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gümüşova arasında 58. kilometredeki Batı Hereke Viyadüğünde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında D-100 karayolunun İstanbul istikametinde bir şerit trafiğe kapatılacak. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
     Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16. ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.
     Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
    
     Muhabir: Recep Demir
     Yayıncı: Fazilet Özer
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER