Karayolu çukur nedeniyle trafiğe kapatıldı

Karayolu çukur nedeniyle trafiğe kapatıldı -Zonguldak-Bartın karayolunda oluşan çukur nedeniyle yol iki saat trafiğe kapalı kaldı


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak-Bartın karayolunda oluşan çukur nedeniyle yol 2 saat trafiğe kapalı kaldı.
     Karayolunun Filyos beldesi Göbü köyü Sivrikaya mevkisinde 50 santimetre genişliğinde çukur oluşmasının ardından, yol trafiğe kapatıldı.
     Karayolları Kastamonu Bölge Müdürlüğüne bağlı Zonguldak Şefliği ekipleri tarafından 2 saatlik bir çalışmayla çukurun kapatılmasıyla, yol yeniden trafiğe açıldı.
     Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, söz konusu yolda çukur olduğu bilgisini almasının ardından jandarma ekiplerini arayarak yolu trafiğe kapattırdıklarını söyledi.
     Çukurun altında 2 metre derinliğinde olan bir oyuk oluştuğunu iddia eden Ünal, şöyle konuştu:
     "Toprağın nereye gittiği belli değil. Bildiğiniz gibi bu yolda her gün bir kaza oluyor. Daha 4-5 gün önce buradan araç şarampole devrildi ve 2 kişi yaşamını yitirdi. Bu yolun yapılması için mücadele veriyoruz. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırımı, Zonguldak ziyareti sırasında bu güzergahtan geçirmiştik. Kendisi de yolun yapılması için talimat vermişti. Ama ne hikmetse karayollarının bürokratları bu projeyi 3 yıldan bu yana bitirip ihale aşamasına getiremediler."
     Göbü köyü Muhtarı Musa Güçlücan da, çukuru haber almalarının ardından yoldan geçen 60 tonluk bir kamyonu durdurduğunu belirterek, "Eğer kamyon buradan geçseydi belki de yol tamamen göçecekti ve araç denize uçacaktı. Yol trafiğe kapanmasaydı biz eylem yaparak kapatacaktık. Ama yol bize acıdı kendi kendine kapandı" diye konuştu.
    
     Muhabir: İdris Köle/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Karayolu çukur nedeniyle trafiğe kapatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER