Karlıovadaki mayın patlaması

Karlıovadaki mayın patlaması -Patlamada şehit olan polislerin kimlikleri belirlendi


BİNGÖL (A.A) - Bingöl-Erzurum karayolunda teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıda şehit olan polislerin kimlikleri belirlendi.
     Karlıova ilçesinde görevden dönen Bingöl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekibini taşıyan minibüsün geçişi sırasında, Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkisinde önceden terör örgütü mensuplarınca menfeze yerleştirilmiş patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan polislerin isimleri ve memleketleri öğrenildi.
     Bingöl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, şehitlerin isimleri ve memleketleri şöyle:
     Gökhan Kuzu (Malatya), Fatih Celayir (İstanbul-Fatih) Cuma Mercimek (Hatay-Reyhanlı), Samet Kırcalı (İzmir), Ümit Yıldırım (Trabzon-Araklı), Murat Toprak (Adıyaman-Kahta), Osman Küçükdillan (Konya-Kadınhanı) ve Şehmus Karakut (Diyarbakır-Lice).
     Yaralı polisler Serkan Kabuk, Ali Kırlar, Muhammet Demir, Caner Gülseren, Zafer Şahinli, Yusuf Özbey ve Rıza Alper Pınarlının da Bingöl Devlet Hastanesinde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
     Öte yandan patlama sırasında yakınlarda bulunan Nur Zelal İslamoğlu adlı bir kız çocuğunun da ayağından yaralandığı, tedavisinin aynı hastanede sürdüğü belirtildi.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik-Nail Kadırhan-Ümit Özdal/Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu / A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Karlıovadaki mayın patlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER