Kartepe Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması

Kartepe Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması -Yarışmada, Sami Uçanın çektiği fotoğraf birinci oldu


KOCAELİ (A.A) - Kartepe Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışmasında Sami Uçanın çektiği fotoğraf birinci oldu.
     İbrahim Zaman, Reha Bilir, Gökhan Bulut, Beyhan Özdemir, Haluk Uygur, Sema Özevin, Salih Nurettin Çevik ve TFSF temsilcisi Serdar Akyaydan oluşan seçici kurul, Kartepe Belediyesince düzenlenen yarışmaya 156 katılımcının 981 fotoğrafını değerlendirdi.
     İstanbul, Sakarya, Tekirdağ, Bursa ve Kocaeliden fotoğraf sanatçılarının katıldığı yarışmada, Sami Uçanın fotoğrafı birinciliğe değer bulunurken, Ali Haydar Ceylanın fotoğrafı ikincilik, Özgür Mereyin fotoğrafı da üçüncülük ödülü kazandı.
     Kartepe Belediyesi özel ödülü İsa Cıdana, Kayhan Güçün fotoğrafına da jüri özel ödülü verildi. Mansiyon ödüllerinin sahipleri ise Sami Uçan, Murat İbranoğlu ve Hatice Ekiz oldu.
     Seçici kurul 33 eseri de sergilenmeye değer buldu. Yarışmanın birincisine 5 bin, ikincisine 3 bin, üçüncüsüne 2 bin, Kartepe Belediyesi özel ödülü sahibine bin, jüri özel ödülü 750 ve mansiyon sahiplerine de 500 lira verilecek.
     Düzenlenecek törenle, yarışmada dereceye giren eser sahiplerine ödülleri verilerek, fotoğrafların da halkın beğenisine sunulacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kartepe Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER