KASİAD Başkanı Hacıkerimoğlu:

KASİAD Başkanı Hacıkerimoğlu: Samsunun dünyada anılan bir şehir olması bizim en büyük hayalimizdir


SAMSUN (A.A) - Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu, Samsunun dünyada anılan bir şehir olması bizim en büyük hayalimizdirdedi.
     Hacıkerimoğlu, Haberexen yayın Grubunca düzenlenen Ortak Paydamız Samsun buluşmalarına katıldı.
     North Point Otelmde düzenlenen programda konuşan Hacıkerimoğlu, Samsunluluk ruhunu çok önemsediklerin belirterek, Samsunluluk ruhunu çok önemsiyoruz. Bu etnik bir yapı, milliyetçilik veya bir taraf olma manasında algılanmamalı. Samsuna yapılması gereken yatırımların yapılmasını önemsiyoruz. Bunun başarılması içinde birlikte hareket edilmesi ve idarecilerimizin doğru kararlar almasını Samsunluluk çerçevesinde değerlendiriyorum. Önümüzdeki yıllarda Samsunun dünyada anılan bir şehir olması bizim en büyük hayalimizdir dedi.
     Programa KASİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Çoruh, Genel Sekreter Hakan Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Evrensel, Emre Ergin, Tayfur Yeşildal, Ömer Parlak, Dernek çalışanları Kadir Arslan, Eren Teber, Haberexen Yayın Grubu Başkanı Mustafa Çakır ile Haberexen Yayın Koordinatörü Ahmet Ak katıldı.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber KASİAD Başkanı Hacıkerimoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER