Kastamonudaki cinayet davası

Kastamonudaki cinayet davası -Yeğenini tüfekle öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı


KASTAMONU (A.A) - Kastamonuda yeğenini tüfekle öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
     Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya yeğeni Satı Köseki (32) öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Ahmet Kösek (49), maktulün yakınları ve tarafların avukatları katıldı.
     Tanık olarak dinlenen Hamdi Çam, maktulle aynı inşaatta çalıştığını, ölmeden önce kendisini misafirliğe davet ettiğini belirterek, Misafirliğe gitmeden önce kendisini aradım. Annesi telefonu açarak, Satının vurulduğunu söyledi. Ben de direkt olarak olayın meydana geldiği yere gittim. Olay yerine gittiğimde, Satı yerde yatıyordu. Tüfek, testere ve balta da olay yerindeydi şeklinde konuştu.
     Diğer tanık Fikri Kapıcı da olayın meydana geldiği gün İstanbulda olduğunu ifade ederek, Olayı öğrenince, Satıyı aradım, telefonu annesi açtı ve direkt kapattı. Daha sonra Satının eşini aradım. Telefonu açtığında su sesi geliyordu ve jandarma geliyor diye hemen kapattı. Aradan 3 ay geçtikten sonra annesinin yanına giderek, olay yerini göstermesini istedim ve olay yerine gittik diye konuştu.
     Sanık, olayla ilgisinin bulunmadığını öne sürerek, Aleyhime atılı suçları kabul etmiyorum, bu olaya karıştığım için pişmanım dedi.
     Mahkeme heyeti, kısa bir aranın ardından sanığın kasten adam öldürmek suçundan 25 yıl hapisle cezalandırılmasına karar verdi.
     Kırışoğlu köyünde 2010 yılının aralık ayında, Ahmet Kösek, ağaç kesimi sırasında çıkan kavgana yeğeni Satı Köseki tüfekle öldürmüştü.
    
     Muhabir: Özkan Beyer/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kastamonudaki cinayet davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER