Kastamonudan kısa kısa

Kastamonudan kısa kısa -Belediye Başkan Vekili Yavuzdan KGCye ziyaret


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmazı ziyaret etti.
     Yavuz, KGCde yaptığı konuşmada, KGCnin yeni yönetimini tebrik ettiğini belirterek, belediye olarak KGCnin her çalışmasında yanında olacaklarını ifade etti.
     Kastamonuda son dönemde trafik kazaları ile gündeme gelen Ataçkent önünde kavşağa sinyalizasyon sistemi kurulması için çalışmalara başlandığını aktaran Yavuz, sistemin yakın bir zamanda faaliyete geçeceğini söyledi.
     KGC Başkanı Yılmaz da cemiyet olarak yılda üç gazete çıkarma düşüncelerinin olduğunu ifade ederek, bununla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.
    
     -Polis MYO Müdürü Turfandan KGCye ziyaret
    
     Kastamonu Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Osman Turfan, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Erkan Yılmazı ziyaret etti.
     Ziyarette, Boks Antrenörü Yılmaz Kırkbeşoğlu, İnebolu Postası Gazetesi Sahibi Cemal İlyasoğlu ile Radyo Birinci Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Kendirci de bulundu.
    
     -İl Milli Eğitim Müdürü Aksoydan, incelemeler-
    
     İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoyun, ilçe okullarında incelemelerde bulunduğu bildirildi.
     Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Aksoyun, Ağlı, Küre ve Seydiler ilçelerinde bulunan okullarda incelemelerde bulunduğu ifade edilerek, Ağlıda hayırsever Nedime Kayanın yaptırdığı okulu gezdiği belirtildi.
     Açıklamada, incelemelere, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar Dolapçı ve Şube Müdürü Ahmet Bayırın da katıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kastamonudan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER