Kastamonu PMYOda Eğitim Öğretim Yılı Açılış

Kastamonu PMYOda Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni -PMYO Müdürü Osman Turfan: -Emniyet teşkilatı personeli olarak öfke kontrolü, dengeli ve ölçülü davranmak da önemli vasıflarımız arasında olmalıdır (Fotoğraflı-Görüntü


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu PMYOnun eğitim öğretim yılı, düzenlenen törenle başladı.
     PMYO konferans salonunda düzenlenen eğitim öğretim yılı açılış törenine Vali Yardımcısı Macit Dalkılıç, İl Emniyet Müdürü Sami Uslu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tevfik Anzerlioğlu, Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Polis Akademisi Başkan Vekili Prof. Dr. Hasan Hüseyin Çevik, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.
     Kastamonu PMYO Müdürü Osman Turfan törende yaptığı konuşmada, okullarının bin 40 öğrenci kapasitesiyle PMYOlar arasındaki en büyük okullardan biri olduğunu belirtti.
     Okullarında iki yıldır fiziki, eğitim ve öğretim kadrosu yönüyle gelişimi artırmak için gayret sarf ettiklerini ifade eden Turfan, şunları kaydetti:
     Teşkilatımızda uzun yıllar görev alacak bireylerin güzel vasıfları olmalı. Doğruluk, dürüstlük, çalışkanlık, vatan ve millet sevgisi, saygı, göreve bağlılık bunlardan bir kaçıdır. Bunların yanında emniyet teşkilatı personeli olarak öfke kontrolü, dengeli ve ölçülü davranmak da önemli vasıflarımız arasında olmalıdır. Bu yuvada bu gayelere uygun teorik ve pratik eğitimler verilmektedir. Tüm personel ve öğrencilerimizin aynı vizyon etrafında birleşmelerinin başarıyı getireceğinin bilincindeyiz.
     Polis Akademisi Başkan Vekili Prof. Dr. Hasan Hüseyin Çevik ise Polis Akademisinin geldiği son durumu tanıtarak, öğrencilere demokrasi, hukuk üstünlüğü ve bir polisin nasıl olması gerektiğine dair bilgiler verdi.
     Tören sonunda, Vali Yardımcısı Dalkılıç, 1. sınıfta başarılı olan 3 öğrenciye ödüllerini takdim etti.
    
     Muhabir: Esra Karamuk-Özkan Beyer / Sinan Özmüş
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Kastamonu PMYOda Eğitim Öğretim Yılı Açılış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER