Kayak: Dünya Gençler Snowboard Şampiyonası

Kayak: Dünya Gençler Snowboard Şampiyonası -Palandöken Kayak Merkezinde bugün yapılacak slope stil eleme yarışları, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi


ERZURUM (A.A) - Erzurumda düzenlenen Dünya Gençler Snowboard Şampiyonasında bugün yapılacak slope stil eleme yarışları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
     Palandöken Kayak Merkezinde devam eden şampiyonasının altıncı gününde erkek ve bayan slope stil elemeleri, aşırı rüzgar nedeniyle yapılamadı.
     Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) Dünya Gençler Snowboard Şampiyonası Başkoordinatörü Peter Krogel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonaya katılan ülkelerin temsilcileriyle de görüşerek slope stil yarışlarının yarın yapılmasına karar verdiklerini bildirdi.
     Krogel, şöyle konuştu:
     Dün ve önceki gün hava çok güzeldi. Bugün hava şartları kötü olduğu için yaptığımız teknik değerlendirme toplantısında, slope stil eleme yarışlarının yarına alınmasını uygun gördük. Hava muhalefeti nedeniyle iptal edilen slope stil eleme yarışları ile slope stil final müsabakaları yarın bir aksilik olmazsa yapılacak.
     Öte yandan, slope stil yarışları için özel olarak hazırlanan ve yaklaşık yüksekliği 25 metreyi geçen piste çıkan bazı sporcuların ve hakemlerin şiddetli rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadığı görüldü.
     Şampiyona, yarın yapılacak olan slope stil eleme ve final yarışlarıyla sona erecek.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kayak: Dünya Gençler Snowboard Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER