Kayıp gencin cesedinin morgda bulunması

Kayıp gencin cesedinin morgda bulunması -Antalyaya 3 ay önce üniversite kaydı için gittikten sonra kaybolduğu bildirilen ve cesedi Adli Tıp Kurumu morgunda olduğu anlaşılan gencin cenazesi, Bursada toprağa verildi (Fotoğraflı


BURSA (A.A) - Antalyaya 3 ay önce üniversite kaydı için gittikten sonra kaybolduğu bildirilen ve cesedi Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda olduğu anlaşılan gencin cenazesi, Bursada toprağa verildi.
     Antalyadan alınan Uğur Balın (29) cenazesi, Bursa Kestel Cemevine getirildi. Gencin annesi Şenay Bal ile yakınları bir süre tabut başında ağladı. Ayakta durmakta zorlandığı gözlenen acılı anne, çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
     Uğur Balın cenazesi, kılınan namazın ardından Kestel İlçe Mezarlığında toprağa verildi.
     Baba Mustafa Bal, namaz öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, çok büyük acı çektiklerini belirterek, Oğlumun tam ölüm nedeni belli değil. Otopsi raporu çıkmış ama kan raporları çıkmamış. Şu anda bu kadar bilgimiz var. Konunun tam olarak aydınlatılmasını bekliyoruz dedi.
     Amca Ali Haydar Bal ise Uğur Balın en son 14 Eylülde ailesiyle telefonla görüştüğünü ifade ederek, O günden itibaren irtibat kesildi. Babası 20 Eylülde kayıp başvurusu yaparak Antalyaya gitti. Tüm kamu kuruluşlarına dilekçeleri verdik, ben de gittim. Kimse aylarca cevap vermedi bize. 81 ilde araması vardı ama biz oğlumuzu ararken meğer onun cesedi emniyetin hemen yakınlarındaki adli tıp morgundaymış. Hiçbir kamu kurumunu suçlamak istemiyoruz ama biz niye bu acıyı tam 3 ay yaşayalım ki ifadelerini kullandı.
     Bursada girdiği üniversite sınavında Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümünü kazanan Uğur Bal, kayıt yaptırmak için yaklaşık 3 ay önce Antalyaya gitmiş, bir daha oğullarından haber alamamaları üzerine ailesi, kayıp başvurusunda bulunmuştu. Başvurunun ardından Antalya ve Bursada yapılan aramalardan sonuç alınamayınca yetkililer, Uğur Balın ailesine ulaşarak Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda bulunan ve üzerinden kimlik çıkmayan bir kişinin cesedinin oğullarına ait olabileceğini bildirmişti. Bunun üzerine aile, cesedin oğullarına ait olduğunu tespit etmişti.
    
     Muhabir: Harun Kaymaz / Doğukan Altınay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Kayıp gencin cesedinin morgda bulunması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER