Kayıp olarak aranan kadın ölü bulundu

Kayıp olarak aranan kadın ölü bulundu -Bodrumda ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu ve 15 gündür aranan 29 yaşındaki kadın, AKUT ekiplerince ormanlık alanda iple ağaca asılı halde ölü bulundu


MUĞLA (A.A) - Bodrumda ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu ve 15 gündür aranan 29 yaşındaki kadın, AKUT ekiplerince ormanlık alanda iple ağaca asılı halde ölü bulundu.
     İlçeye bağlı Konacık beldesinde yaşayan 29 yaşındaki Sevgül Özmen, iddiaya göre 14 Ocakta eşiyle tartıştıktan sonra evden ayrıldı.
     İki çocuk annesi Özmenin evine dönmemesi üzerine ailesi durumu polise bildirdi. Yaklaşık 15 gündür ailesi ve polis ekiplerince aranan Özmeni sabah saatlerinde AKUT ekipleri de aramaya başladı. Yaklaşık iki saat süren arama sonucunda genç kadın, Konacık beldesindeki ormanlık alanda iple ağaca asılı halde ölü bulundu.
     AKUT Bodrum Lideri Saadettin Uslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 14 Ocaktan bu yana kayıp olan kadını ölü olarak bulduklarını belirterek, Şahsın eşi bize müracaat etti. Biz de bölgede bugün aramaya başladık. 9 arkadaşımız ile yaptığımız araştırmada kadını ağaca asılı halde ölü bulduk dedi.
     Tanınmaz hale gelen cesedin savcı ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı, buradan da otopsi için Muğlaya sevk edileceği bildirildi.
     Öte yandan olay yerine gelen Sevgül Özmenin yakınları ise sinir krizi geçirdi.
     Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kayıp olarak aranan kadın ölü bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER