Kaymakam Avcı, Ögel kardeşlerin dizüstü

Kaymakam Avcı, Ögel kardeşlerin dizüstü bilgisayar isteğini karşılıksız bırakmadı


BALIKESİR (A.A) - Manyas Kaymakamı Ertuğrul Avcıdan, Yeniköy köyünde oturan üniversite öğrencisi Özlem ve Emine Ögelin dizüstü bilgisayar isteğini karşılıksız bırakmadı.
     Ögel kardeşlerin talebi üzerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla alınan dizüstü bilgisayar, Avcı ve vakıf üyesi Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman tarafından teslim edildi.
     Avcı, eğitim gören ve ekonomik durumları iyi olmayan başarılı çocuklara yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, Kızlarımıza hediye ettiğimiz bu bilgisayar onların derslerine yardımcı olur ve başarılı birer öğrenci olmalarına katkı sağlarken ne mutlu bize dedi.
     Özlem ve Emine Ögel ise yedi kardeş olduklarını ve üçünün üniversitede öğrenim gördüğünü belirterek, Babamız ise gündelik işler yaparak ailemizin geçimini sağlamaya çalışıyor. Kaymakamımıza giderek durumumuzu dile getirdik ve isteğimizi söyledik. Bizi kırmayarak bu isteğimizi yerine getirdi. Biz de kendisine mahcup olmamak için çok çalışarak aldığımız hediyenin karşılığını vereceğiz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz diye konuştular.
    
     Muhabir: Süleyman Özaydın
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Kaymakam Avcı, Ögel kardeşlerin dizüstü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER