Kaymakam Damatlardan, gümrükçülere başarı belgesi

Kaymakam Damatlardan, gümrükçülere başarı belgesi


MERSİN (A.A) - Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, 9 tırda ihbar sonucu yapılan araştırmada muhtelif marka ve ebatta silah ile mühimmatın yakalanmasında başarı gösteren Taşucu Gümrük Muhafaza Müdürlüğü personelini ödüllendirdi.
     Taşucu Gümrük Muhafaza Müdürü Muharrem Canik, Amir Vekili Mustafa Cürebal, amir vekili Gökhan Özdemir, muhafaza memurları Murat Bayer, Şükrü Doğan, Gökhan Senbaş ve Serkan Morayı makamında ağırlayan Damatlar, yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı başarı belgesi verdi.
     Damatlar, belge töreninin ardından yaptığı konuşmada, gümrük personelinin dikkat ve özverili çalışmalarının büyük önem taşıdığını kaydetti.
     Taşucu Limanının yurt dışına açılan önemli bir kapı olduğunu ifade eden Damatlar, Buradaki dikkat ve özverili çalışma gerçekten çok önemlidir. Görevinizdeki üstün gayret, meslek heyecanı ve meslek şevki tarafımdan tespit edilmiş ve takdire değer görülmüştür. Gümrük sorumluluğu gerçekten bölgemiz açısından ve şuanki gerek Türkiyenin dış ülkelerle olan ilişkileri gerekse bölgemizin böyle önemli bir ulaşım yükleme-boşaltma limanına sahip olması göz önünde bulundurulursa, bizlerin bu konuda ne kadar hassas davranmamız gerektiğini gözler önüne seriyor. Sizleri de bu hassas davranışınızdan dolayı kutluyorum dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kaymakam Damatlardan, gümrükçülere başarı belgesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER